Voor zorgverleners

LET OP: MOMENTEEL HEBBEN WIJ GEEN RUIMTE VOOR NIEUWE AANMELDINGEN, CONSULTATIE IS SOMS WEL MOGELIJK

Fides Amsterdam biedt behandelingen aan voor mensen met psychische klachten. Fides Amsterdam staat voor kwalitatief goede zorg waarbij de patiënt de regie houdt in samenwerking met de omgeving en de verwijzer. We bieden binnen Fides geïntegreerde behandelingen waarbij psychotherapie en farmacotherapie beiden tot de mogelijkheden behoren. Maak kennis met ons!

Doelgroep

Diagnostiek en behandelingen van volwassenen (18-60 jaar) met onder andere:

Depressie

Angst

Slaapproblemen

ADHD

Persoonlijkheidsproblematiek/negatief zelfbeeld

Aanmelden

Jij, of de patiënt zelf, kan mailen naar info@fides-amsterdam.nl en bij een geschikte indicatie zullen wij een afspraak met de patiënt inplannen, mits deze een verwijsbrief bij zich heeft. Als je liever eerst met ons wilt overleggen, dan kan dat via info@fides-amsterdam.

Vergoeding

Via 1nP een netwerk voor vrijgevestigde GGZ professionals zijn er contracten met alle zorgverzekeraars en wordt de behandeling bij de verzekeraar gedeclareerd (mits er sprake is van een diagnose die vergoed wordt). Zie voor verdere uitleg Kosten & Vergoeding. Ook is er een mogelijkheid voor huisartsen om vanuit het budget van de basis GGZ  consulten aan te vragen.

Extra

Voor overleg of consultatie kun je contact met ons opnemen.

Print hier onze flyer (A5 formaat) uit voor je patiënten.

We geven ook verschillende trainingen, zoals een workshop voor slaapproblemen.

 

Nascholing

We zijn ook beschikbaar voor het geven van nascholing en overleggen graag met jou over jouw wensen en de mogelijkheden. Mail naar info@fides-amsterdam.nl.


 

Fides_01