Wat doen wij?

Fides Amsterdam biedt psychologische en psychiatrische behandelingen en trainingen aan voor mensen met psychische klachten.

Wij zijn Fides Amsterdam begonnen in de overtuiging en met het geloof dat psychische zorg in Amsterdam beter moet en ook beter kan. Fides betekent ‘vertrouwen’ en dat is waar wij als psychiaters voor staan. Wij willen dat jij je bij ons welkom en gezien voelt. Het is voor jou prettig dat je meteen op de juiste plek komt en niet steeds hetzelfde verhaal hoeft te vertellen aan verschillende personen. Bij Fides Amsterdam zal in principe de behandeling worden gedaan door de psychiater  waarmee je ook het intakegesprek hebt gehad. Het verschil tussen psychiaters en psychologen is dat wij als psychiaters ook medisch specialist zijn en daarom ook lichamelijke aspecten overwegen. Wij kunnen zowel psychotherapie als medicatie geven, in een geïntegreerde behandeling. Wij zullen open en in samenspraak met je bespreken welk behandelplan we zullen volgen en zullen dit ook tijdens de behandeling evalueren.

Indien gewenst en in overleg met jou, kunnen en zullen we ook samenwerken met je omgeving, je verwijzer, de andere behandelaars van Fides Amsterdam of met experts in verschillende deelgebieden van de psychiatrie.


Hier kan je contact opnemen.

Maak kennis met onze psychiaters.

Van Eeghenlaan 27_07