Wie zijn wij?

Sophie4Sophie Vreeburg, psychiater

Als psychiater bied ik na een uitgebreide en zorgvuldige intake graag een persoonlijk behandeladvies volgens de laatste wetenschappelijke richtlijnen, waarbij jij de regie houdt. Ik geef met name psychotherapie, zo nodig gecombineerd met medicatie in een geïntegreerde behandeling. Hierin vind ik het belangrijk dat je handvatten krijgt om jezelf verder te helpen. Mijn interesse gaat vooral uit naar angststoornissen, depressie, slaapproblemen, ADHD en persoonlijkheidsproblematiek/negatief zelfbeeld.

Van april 2010 tot 2014 heb ik de opleiding tot psychiater gevolgd bij GGZ inGeest. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik zowel op de stemmenpolikliniek van het UMC Utrecht, alsook in de militaire GGZ gewerkt. Hier heb ik veel kennis opgedaan van specialistische behandelingen bij het horen van stemmen en van de diagnostiek bij militairen met een posttraumatische stress stoornis. Daarnaast heb ik promotieonderzoek gedaan naar de rol van het stresshormoon cortisol bij depressie en angststoornissen binnen de Nederlandse Studie naar Depressie en Angst (NESDA). Voor mijn proefschrift heb ik in 2011 de Ramaer Medaille gekregen.

Ik ben lid van de Vereniging voor Vrijgevestigde Psychiaters in Amsterdam en Omstreken (VVPAO).

Voor mijn wetenschappelijke publicaties zie Pubmed.

Voor mijn curriculum vitae zie LinkedIn.

Josine1 Josine van Mill, psychiater

Binnen iedere behandeling ga ik in principe uit van jouw eigen wens, en stellen we gezamenlijk een behandelplan op. Om ervoor te zorgen dat je jouw behandeldoelen ook daadwerkelijk bereikt, zullen we dit behandelplan regelmatig evalueren en de behandeling eventueel aanpassen.

Mijn opleiding tot psychiater heb ik gedaan binnen GGZ inGeest in Amsterdam. Ik ben gepromoveerd op het onderwerp ‘Slaap, depressie en angststoornissen’ bij de Nederlandse Studie naar Depressie en Angst (NESDA). Ik heb zowel interesse in de medicamenteuze (biologische) behandelingen van psychiatrische aandoeningen, alsook in psychotherapie (zoals cognitieve gedragstherapie).

Voor mijn wetenschappelijke publicaties zie Pubmed.

 

 Janneke1Janneke Prein, psychiater niet praktiserend en coach

Ik ben niet langer werkzaam als psychiater en behandel daarom geen patiënten meer bij Fides Amsterdam. Samen met Fides psychiater Sophie geef ik de workshop ‘Bewust smartphone gebruik’ en ik werk in mijn eigen coachingspraktijk in Haarlem (https://jannekeprein.nl).

 

 

 

 

Vrijgevestigd psychiaters Fides Amsterdam.